Vad roligt att ni hittat hit!

Välkommen till vår nyöppnade trafikskola som ligger mitt i uppkörnings området i Södertälje. På så sätt kan vi erbjuda dig en så billig och effektiv utbildning som möjligt, där du inte behöver åka onödiga sträckor för att tillämpa de olika övningarna av utbildningen.

Hos oss genomför du din utbildning i den nyrenoverade lokalen som ligger mitt i den centralaste delen av Södertälje Hamn, nämligen vägg i vägg med Södertälje hamns tågstation. Vart du än befinner dig, är det alltid lika lätt att ta sig till oss. Hit kan du ta dig med buss eller pendeltåg. Vi befinner oss en station från Södertälje centrum med pendeltåget. Du kan enkelt ta dig till oss från Stockholm, Nykvarn, Järna och Gnesta etc.

Varför välja oss?

Med över 10 års erfarenhet vill vi välkomna dig som behöver skaffa nytt, förnya eller uppgradera ditt körkort. Vi använder oss av den senaste tekniken, och håller ossständigt uppdaterade via STR med förändringar som sker. Hos oss på Södertälje Hamns Trafikskola hittar du allt du behöver för att ta ditt B-körkort eller MC-kort. Vårt mål är att hjälpa våra elever, effektivt och prisvärt utan att tänja på kvalitén. Våra bilar är de nya Volkswagen Golf  som är en lättkörd miljö- och dieseldriven bil.

Vi står för kvalitè och finns vid din sida hela vägen ända fram till mål. 

Vi är den enda trafikskolan som kan erbjuda barnpassning.

Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta oss här

Organisationsnummer: 559074-2366
Swish: 1233 705 746
Bankgiro: 365-6089

Trafikskolans personal