Telefon

Adress

Stationsvägen 14, 151 38 Södertälje

Vänligen godkänn nedan

FAQ

Hur många körlektioner behöver jag?

Det är väldigt individuellt, allt beror på vilka förkunskaper du har. Om du kommer att ha möjlighet att övningsköra privat, samt din förmåga att lära dig.

Hur länge gäller en riskutbildning?

Riskutbildningen gäller till den dag du tar ditt körkort eller i högst fem år.

Behöver jag ta riskettan före risktvåan?

Du kan ta kurserna i den ordning som du önskar, vi rekommenderar att du gör din risk2 i slutet av din utbildning.

Hur länge gäller introduktionskursen, måste både elev och handledare gå kursen?

Ja alla måste gå kursen, den är giltig i 5 år.

Har ni några tips inför min uppkörning?

Det är helt naturligt att vara nervös inför din uppkörning. Lita på dig själv. Vårt råd är att inte tänka på att det är uppkörning och istället tänka att det är en vanlig övningskörning. Ett misstag innebär inte nödvändigtvis att du kuggat på provet, det är en helhetsbedömning, så koncentrera dig på din omgivning. Ha bra koll i backspeglarna och kör på samma sätt som du har lärt dig.

Återbetalning

Om du inte nyttjat ditt paket till fullo, har du rätt till återbetalning i 2 år efter köp. Teorin är inte återbetalningsbar eller böcker. Kvarstående saldo återbetalas -10% i administrativa avgifter.

Betalning

Alla våra utbildningar betalas i förväg, senast innan första körlektion. Betalning sker via Swish 1233705746 eller till bankgiro 356-6089.

Kan jag delbetala genom skolan?

Vi erbjuder delbetalning genom ResursBank. Du bestämmer själv hur mycket och hur länge du vill betala. ResursBank är räntefritt upp till 24mån. Vid ansökan ska du infinna dig fysiskt och ta med legitimation, där vi kontaktar banken direkt och du får även svar på om det blir beviljat eller ej  omedelbart.

Krav: Du ska ha fast jobb sedan 6 månader tillbaka, vara minst 18 år samt du får inte ha några betalningsanmärkningar.

Vad krävs för att få göra teori och uppkörning?

Du måste ha genomgått risk 1 och risk 2 innan du får genomföra ditt teoriprov. Körprovet får genomföras först när du har ett godkänt teoriprov.