Intensivutbildning

Vi erbjuder 1-2 veckors intensivkurs eller 3-4 v.

N

Du lär dig fort

N

Det ligger färskt i minnet - det du lärt dig

N

Du sparar tid & pengar

N

Det finns möjlighet till boende

Denna utbildning  

Är till för dig som behöver ett körkort på ett snabbt och effektivt sätt, men får inte tiden att

räcka till, kan vi nu erbjuda dig en intensivutbildning. Södertälje har alla övningsområden som utbildningen kräver och dessutom ligger trafikverkets förarprov här, desto större anledningen att välja en intensivutbildning hos oss på Södertälje Hamns Trafikskola.

Våra intensivutbildningar baseras efter varje individs förkunskaper och behov.

Välj Intensivkurser Från 1 vecka upp till 4 veckor. Oavsett om du är nybörjare eller har körvana så skräddarsyr vi intensivutbildningen efter dina förkunskaper och behov. Vi rekommenderar intensivutbildning på 1 till 4 veckor med teori och uppkörning i slutet av din utbildning. Våra lärare har både utbildningsresurser och lång erfarenhet att klara detta med mycket goda resultat till bra ett pris. Du väljer hur intensivt du vill köra.

Antingen kan du köra 1 gång/dag eller 2 gånger/dag. Väljer du att köra 2 gånger/dag är det

viktigt att du inte kör lektionerna efter varandra. Rekommendation är att ha minst 2 timmar paus mellan lektionerna där du kan passa på att plugga teori. Antalet körlektioner kan naturligtvis variera. Ser vi att det går fortare framåt så reglerar vi det omgående.

1 – 2 VECKORS INTENSIVKURS

Denna intensivkurs vänder sig till dig som övningskört en längre tid, och behöver komma bort ett par dagar för att fokusera på körkortet. Här sätts ganska höga krav på vilka förkunskaper du har. För mer frågor är du välkommen att kontakta oss.

3 – 4 VECKORS INTENSIVKURS

Denna intensivkurs vänder sig till dig med lite eller inga tidigare förkunskaper. Vi gör en

planering där vi bokar in teoriprov, samt uppkörning. Antal körlektioner är väldigt individuellt och kan variera. Behöver du fler lektioner än du från början bokat så försöker vi hinna med det innan ditt körprov.

i

Första & andra veckan

Läs mer om vecka 1-2

När du kommer till trafikskolan, går vi igenom skolans rutiner, upplägget, dina körlektioner m.m. om du har tidigare förkunskaper börjar vi med en test lektion där du

får veta var du ligger till i din utbildning och därefter planerar du tillsammans med din lärare upplägget/planeringen av din utbildning och vilket paket som passar dig.

Tredje & fjärde veckan

Läs mer om vecka 3-4

Under tredje/fjärde veckan fortsätter vi med körlektioner, kombinerat med teorin, Riskettan, Risktvåan och sedan teori och körprov. Du får tillgång att närvara på teoriledda kurser, samt obegränsade dataprover. I dessa kurser ingår all material du behöver (böcker, datatester online). För dig som är klar med teorin och behöver endast intensivutbildning för körning, går det självklart att ordna.

Vi är alla olika individer, och har olika inlärningsstilar. Det är bra att veta att det inte alltid går lika framåt som man önskat sig, utan att varje dag är en utmaning, där din utveckling sker gradvis. Intensivkursen/körningen är inte någon garanti på att man är färdigutbildad efter dessa dagar. De flesta blir klara efter intensivkursen, men ibland kan det behövas kompletteringar med enstaka körlektioner. Vilka förkunskaper du har före intensivkursen, har en avgörande betydelse för hur långt du hinner under intensivperioden. Om du har svårt att veta vilken av intensivkurserna som passar dig, är du välkommen att kontakta oss för mer information om intensivkurserna eller för att boka en testlektion.